ZA ARHITEKTE

ZA ARHITEKTE

Širok asortiman certificiranih talnih oblog

Ponujamo talne obloge tako za dom kot za poslovne in za industrijske objekte.

Lastna dobava iz držav z znanim poreklom

Meje za nas niso ovira. Prisluhnemo vašim željam in vam dobavimo ter vgradimo talno oblogo, ki bo za vas in za vašega naročnika najustreznejša.

Inovativne rešitve

Vsak problem je rešljiv, zato vam ponujajmo inovativne in napredne rešitve vgradnje.

Prevzem vseh faz zaključnih gradbenih del

Za vas izvedemo vsa finalna gradbena dela in poskrbimo za nemoteno izvajanje del in za učinkovito koordinacijo z našimi izvajalci.

Hitra odzivnost

Z našim strokovnim kadrom poskrbimo, da so želje vaših naročnikov za polepšanje doma ali poslovnega prostora s kvalitetno talno oblogo izvedene v najkrajšem možnem roku.

Želite izvedeti več, potrebujete pomoč pri izbiri?

Dovolite, da vam pomagamo izbrati najustreznejšo rešitev za vaš dom.

ZA VEČJE KOLIČINE ODDAJTE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@artpod.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARTPOD d. o. o. , prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.