REFERENCE

Telovadnica OŠ France Prešeren

V obnovljeni telovadnici OŠ France Prešeren, Maribor smo vgradili 400m2 športnega poda Dalla Riva, tip DOUBLE SET 68. Športni pod je v skladu s standardom EN 14904 in uradno potrjen s strani košarkarske organizacije (FIBA certifikat). Vrhnji sloj je 3-slojni, finalno tovarniško lakiran parket, skupne debeline 14mm s 4mm obrabnega sloja hrastovega lesa. Izvedli smo tudi liniranje športnih igrišč.

Želite izvedeti več, potrebujete pomoč pri izbiri?

Dovolite, da vam pomagamo izbrati najustreznejšo rešitev za vaš dom.

ZA VEČJE KOLIČINE ODDAJTE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@artpod.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARTPOD d. o. o. , prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.