ARTPOD
ARTPOD d.o.o., Meljska c. 39, 2000 Maribor
T: 02 234 26 10, M: 051 619 618, E: info@artpod.si
Aktualno  |  Katalogi  |  Podjetje  |  Reference  |  Zaposlitev  |  Pogosta vprašanja
Talne obloge

VORWERK

 

Vorwerk je vodilni evropski proizvajalec tekstilnih talnih oblog srednjega in višjega razreda.

Na razpolago so tekstilne talne obloge v rolah in ploščah z veliko paleto dizajnov, ki so stalno deležni številnih prestižnih nagrad.

Za izdelavo tepihov Vorwerk uporablja najboljše surovine renomiranih dobaviteljev, kot je Dupon Antron iz ZDA. Uporabljajo globinsko tehnologijo printa, ki omogoča, da tepihi ob rednem vzdrževanju ostanejo brez deformacij, barve pa nespremenjene tudi po večletni uporabi.

Vsi artikli imajo potrebne protipožarne certifikate (B1), so antistatični, teste za vgradnjo v javne objekte ter antialergijske teste.

 

 

BURMATEX

 

So specializirani za proizvodnjo tekstilnih talnih oblog v ploščah iz velurja, bouchleja in iglane. Plošče so dimenzij 50x50cm. So posebej primerne za poslovne prostore.

Burmatexova kvaliteta je predvsem v stabilnosti plošč, uporabi kvalitetnih surovin in modernih strukturiranih dizajnov, ki omogočajo polaganje v nešteto kombinacij.

 

 

AXMINSTER

 

Axminster Carpets je med največjimi svetovnimi proizvajalci volnenih talnih oblog. Proizvajajo tkane tepihe v axminster tehnologiji. Vsi tkani proizvodi so narejeni iz 100% najboljše angleške volne, za taftirane talne obloge pa se uporablja najfinejša novozelandska volna.

 

Za vgradnjo v javne objekte so uveljavljeni predvsem tepihi v kombinaciji 80% volna in 20% poliamida, kar zagotavlja izredno trpežnost ob hkratnem občutku razkošja.

 

Na tržišču lahko najdete veliko proizvodov, boljših in slabših kopij, vendar vam bo le "pravi angleški axminster" omogočil vrhunski videz, komfort in kvaliteto ter s tem dolgo življenjsko dobo vaše tekstilne talne obloge.

© 2023 ARTPOD. Vse pravice pridržane.             NAVDIH.NET - Izdelava spletnih strani